Om oss

Om mauritiusresor.nu

Bakom mauritiusresor.nu ligger researrangören Kenzan Travel AB, ägare till varumärkena Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. Vi har hjälper dig att förverkliga din drömresa till Mauritius eller anna exotisk destination. Seychellerna har de senaste åren seglat upp som en av våra mest populära destinationerna och för att tillgodose den efterfrågan som finns för mer information om den här paradisön har vi skapat mauritiusresor.nu.

Vår ambition är att erbjuda er mest och bäst information om Mauritius. Här får ni tips på hotell, flyg, utflyktsmål, sevärdheter, nöjen, restauranger och mycket mer. Vi uppmanar er som har besökt Seychellerna att hjälpa oss uppnå vår höga målsättning genom att maila in era favorittips på Seychellerna till [email protected]

Hållbar turism och socialt ansvar

Vi arbetar aktivt med hållbar turism och socialt ansvar. Vi vill att lokalbefolkningen på våra resmål ska kunna dra nytta av turismen. Att samarbeta med lokalt ägda arrangörer där vi vet att inkomsterna hamnar i rätt händer gör vi så långt det går. Något annat vi prioriterar är samarbeten med ekoresorter som drivs på ett hållbart sätt för miljön och lokalbefolkningen.

Skriv till [email protected] eller skicka formuläret nedan om du har några frågor. Vi hjälper vi dig gärna.

Varför ska du resa med oss?

1. Vi är experter på våra resmål

Vi har specialiserat oss på ett antal destinationer där kan vi erbjuda dig service som är svår att hitta hos andra researrangörer. Sedan många år tillbaka har vi haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömresor.

2. Vi har personlig erfarenhet av våra resmål

Vi säljer endast resor som våra säljare själva har besökt. Genom att vi har varit på plats, besökt hotell och följt med på turer vet vi vad vi pratar om. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter till dig för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.

3. Vi skräddarsyr din resa

Vill du ändra något i våra färdiga paketresor så skräddarsyr vi efter dina önskemål. Till skillnad från charterbolagens resor, som ofta är bundna till vissa utrese- och hemresedatum erbjuder vi resor som är flexibla och anpassningsbara.

4. Vi har ett brett utbud på våra resmål

Eftersom vi är specialiserade på ett begränsat antal länder kan vi erbjuda ett brett utbud och en god kunskap på/om dessa resmål.

5. Resegarantier

Vi har ställt ut resegarantier hos Kammarkollegiet enligt resegarantilagen vilket gör att du alltid kan vara trygg att du får det du har beställt.

Afro-Caribbean Travel
Org nr: 556659-7372
E-mail: [email protected]

Besöksadress
Katarinavägen 20, 5 tr
116 45 Stockholm
T-bana Slussen

Öppettider
Mån, Ons, Tors, Fre 09:00-17:00
Tis 10.00-17.00

Sociala medier
Vår Facebook-sida


Mauritiusresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 [email protected]